1 april 2020

Hallo, ik ben Sandra, Grafisch Vormgeefster en Fotografe van beroep en laat me graag leiden door mijn creatieve impulsen. In deze bijzondere (en voor vele mensen ook zware) tijd zie ik bij iedereen de creatieve oplossingen opborrelen en de mooiste initiatieven ontstaan. Ik hoop via deze site ook mijn steentje bij te kunnen dragen en mensen een mogelijkheid te bieden om elkaar te kunnen verrassen. Juist nu er geen direct contact meer mogelijk is willen we ons meer met elkaar verbinden als ooit van te voren. Op deze site plaatst ik ontwerpen die makkelijk te downloaden en uit te printen zijn. Het vouwen kan volgens een duidelijke instructie. Meer dan een schaar, 2 A4 vellen om te printen en voor het Verrassingsdoosje 6 vouwblaadjes van 15 cm heb je niet nodig. De doosjes passen door de brievenbus en zijn 18,5 x 12,5 x 3 cm.

Ik heb alles uit laten testen door de 3 mannen in mijn gezin en zij konden het zonder probleem doen, het is dus geschikt voor alle leeftijden 😉

Daarbij kun je zelf kiezen hoeveel je zelf wilt toevoegen. Je kunt een volledige basic ontwerp kiezen, deze na het uitprinten helemaal zelf versieren, maar je kunt ook een kant-en-klaar ontwerp kiezen. Aan jou de keuze. Van elke ontwerp is er een Verrassingsdoosje van 6 dagen, een basic doosje en een kaart. Zo kun je de verrassing compleet maken.

Dan rest mij je alleen nog veel plezier te wensen en blijf veilig en gezond!

Groetjes, Sandra

p.s. mocht je een eigen ontwerp hebben dat je graag toegevoegd wilt zien, dan kun je dat aangeven en mailen naar info@tx-grafisch.nl.

Niets van deze website mag voor eigen doeleinden opgeslagen, uitgegeven of gebruikt worden, anders dan uitgeprint voor eigen plezier of om aan anderen te schenken. Uitgezonderd hierop is het basis doosje en kaart. Deze mogen gebruikt worden om voor privé doeleinden opgeslagen en verwerkt worden in eigen programma’s om zo zelf deze te versieren. Maar ook dan mogen deze stramienen niet voor verkoop gebruikt worden. Neem bij twijfel contact met mij op!

info@tx-grafisch.nl